Δεκατέσσερα νέα κρούσματα του Covid-19 εντοπίστηκαν στη χώρα μας.

Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι είχαν πάει στους Αγίους Τόπους μαζί με το γκρουπ του 66χρονου που είχε διαγνωστεί με τον ιό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπ. Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, πρόκειται για 11 άτομα που ανήκαν στο γκρουπ που πήγε στους Αγίους Τόπους και στο οποίο έχουν βρεθεί ακόμα 21 κρούσματα.

Τα άλλα τρία κρούσματα αφορούν ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με κάποιους από αυτούς που είχαν ταξιδέψει στο Ισραήλ και την Αίγυπτο.

Πλέον, μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων χθες, ο αριθμός φτάνει τους 45, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεν έχει καταγραφεί μέχρι τώρα κανένας θάνατος από τον κορονοϊό στη χώρα μας.

Παράλληλα ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι παρατείνεται μέχρι νεοτέρας η οδηγία για αναστολή των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό.

*Από το Κουτί της Πανδώρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια