Συμβολική παρέμβαση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα μέλη της καμπάνιας “Δεν είναι αθώοι” εν όψει της απόφασης που θα βγει για τη δική της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτωβρίου.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας έστησαν 68 καρέκλες μπροστά στην είσοδο του Εφετείου, όσοι είναι και οι κατηγορούμενοι και σήκωσαν πανό με το σλόγκαν και το απαγορευτικό στη σβάστικα. Φώναξαν επίσης με υψωμένες γροθιές το σύνθημα “ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί”.

Κατά τις επιταγές του νέου νόμου για τις διαδηλώσεις η αστυνομία ζήτησε από τους διαδηλωτές να ορίσουν διοργανωτή και να δώσει τα στοιχεία του.

Τα μέλη της καμπάνιας σε ανακοίνωσή τους μετά την παρέμβαση προανήγγειλαν νέες δράσεις με κορύφωση τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη δίκη.

“Να καταδικαστούν στο δρόμο και στο Εφετείο οι ξυλοδαρμοί και οι επιθέσεις σε μετανάστες και αντιφασίστες! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ”, ήταν το μήνυμά τους.

Παρέμβαση στο Εφετείο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η καμπάνια Δεν είναι αθώοι.Χρειάστηκαν 68 καρέκλες. Τόσες όσοι και…

Gepostet von Δεν είναι αθώοι am Samstag, 26. September 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια