Δεν γνωρίζουμε πόσα κρούσματα έχουμε, δεν έχουμε ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, καταγγέλλει ο δήμαρχος Αντιπάρου, Αναστασίος Φαρούπος.

«Νομίζω ότι στοχοποιηθήκαμε η Πάρος και η Αντίπαρος, αφού τελικώς πήρανε μέτρα και για άλλες περιφέρειες, όπως στην Κρήτη, την Αττική, τη Ρόδο», δήλωσε ο δημάρχος Αντιπάρου, Αναστάσιος Φαρούπος, ενώ σημείωσε πως δύο ημέρες πριν γενικευθούν τα μέτρα «τα κανάλια έπαιζαν ότι η Πάρος και η Αντίπαρος έχουν πρόβλημα. Εμείς είμαστε ασφαλή νησιά. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση επίσημη από τον ΕΟΔΥ, δεν ξέρουμε πόσα κρούσματα υπάρχουν».

Όσον αφορά στους ελέγχους που έχουν διεξαχθεί σε αυτά τα δύο νησιά, ο κ. Φαρούπος τόνισε πως η Πάρος και η Αντίπαρος ήταν από τους πρώτους δήμους που προμηθεύτηκαν 300 μοριακά τεστ τελευταίας γενιάς από κάποιες δωρεές, τα οποία και έχουν εξαντληθεί, ενώ την τελευταία εβδομάδα είναι ένα μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα νησιά και διενεργεί τεστ, χωρίς όμως να γνωρίζουν τα αποτελέσματα «δυστυχώς», όπως διευκρίνισε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια