Για το κοινό ανακοινωθέν ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης και του αρχηγού της αστυνομίας για την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων σε όλη τη χώρα και για τέσσερις ημέρες, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν απευθύνθηκε μόνο στον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και στη Φώφη Γεννηματά.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία αρνήθηκε ωστόσο οι βουλευτές του κόμματός της να υπογράψουν το κείμενο, γιατί όπως είπε με αυτό τον τρόπο «παίζεται το παιχνίδι του Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με τα μέσα του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτήρισε από μέρους του απαράδεκτη τη στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, καθώς σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία αρνείται να στηρίξει μια ιστορική πρωτοβουλία, η οποία προασπίζεται τη δημοκρατία και συγκροτεί ένα ισχυρό μέτωπο ενάντια στην αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ.

Γι’ αλλη μια φορά το ΚΙΝΑΛΛ αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι υπογραφές του κειμένου που συνυπέγραψαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα 25

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια