Να οδηγείς στο κέντρο της Αθήνας και να βλέπεις ένα τεράστιο δέντρο να πέφτει δίπλα σου καθώς η κυκλοφορία δεν έχει διακοπεί! Το είδαμε κι αυτό σε βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο διακρίνεται φορτηγό του δήμου Αθηναίων και δυο μέλη του συνεργείου να κόβουν με ηλεκτρικό πριόνι ένα τεράστιο δέντρο στο διάζωμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ρεύμα καθόδου προς την Πατησίων και συγκεκριμένα σχεδόν στη συμβολή της Αλεξάνδρας με την Μαυροματαίων.

Το ένα μέλος του συνεργείου σπρώχνει στη συνέχεια το δέντρο το οποίο πέφτει στο οδόστρωμα τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο περνάει από την άλλη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι η λεωφόρος Αλεξάνδρας, δρόμος διπλής κυκλοφορίας με τρεις λωρίδες ανακατεύθυνση είναι από τους πλέον πολυσύχναστους.

Όπως φάνηκε από το βίντεο η κοπή του δέντρου χωρίς μέτρα προστασίας έγινε λίγο πριν από τη συμβολή της με την Μαυροματαίων όπως φαίνεται και στο google map.

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια