Δημόσια συγγνώμη από τον ιατροδικαστή, ο οποίος με το βιαστικό πόρισμά του περί σεξουαλικής κακοποίησης του 11μηνου βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων, οδήγησε στη διαπόμπευσή της, ζητεί η οικογένεια του παιδιού. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Μιλώντας το πρωί στο Open TV, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναούρ Μπάκρι έκανε λόγο για δικαίωση ύστερα από ημέρες, όμως ξεκαθάρισε πως έχει παράπονα για τις ατυχείς δηλώσεις. Σημείωσε πως εάν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο ιατροδικαστής θα «τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία».

Από την πλευρά του ο 23χρονος πατέρας του βρέφους δήλωσε «ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου». Αναφερόμενος στη σύζυγό του ανέφερε «πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια