Μόλις τόλμησε να αναφερθεί στο σκάνδαλο της κυβέρνησης και του Βρούτση με τα ΚΕΚ, ο δημοσιογράφος της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος κόπηκε άρον άρον χωρίς να δοθεί μάλιστα η ευκαιρία στον συνάδελφό του που ήταν στο πάνελ να θέσει δεύτερη ερώτηση στον υπουργό Γ. Κουμουτσάκο, που φιλοξενούσε η εκπομπή

«Έχει αποκαλυφθεί ένα σκάνδαλο από τις εφημερίδες ΕΦΣΥΝ, Documento και πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει για το ρόλο της συμβούλου του. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. 85 εκ. ευρώ πήγαν να μοιραστούν με αδιαφανή τρόπο. Πιάστηκαν στα πράσα οι εταιρείες και ο υπουργός. Ο υπουργός Εργασίας διατηρείται στην κυβέρνηση με ανοχή του πρωθυπουργού και πληροφορίες λένε ότι είχαν εμπλοκή και πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος» είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος…

Και ο χρόνος ξαφνικά τελείωσε:

«Κλείνουμε εδώ Αντρέα… Δεν έχουμε άλλο χρόνο».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια