Με τον καφέ στο χέρι και ύφος χιλίων καρδιναλίων ο δημοσιογράφος του OPEN, Αθανάσιος Ζερβουδάκης επιτέθηκε φραστικά σε φαρμακοποιό, καθώς θεώρησε ότι δεν τον εξυπηρετεί όπως θα έπρεπε.

Ενώ εκείνη του εξήγησε ψύχραιμα, πως καθαρίζει τα χέρια της μετά από κάθε συναλλαγή, προτιμώντας το ως μέθοδο από τα γάντια, εκείνος χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του, συνέχισε να της μιλά άσχημα και τη… διέταξε να καθαρίσει ακόμη και τα ρέστά του.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε βίντεο από το περιστατικό στο Νέο Ψυχικό, όπου λέει ξανά και ξανά ότι δεν θέλει να πεθάνει…

“Εγώ είμαι εδώ με κίνδυνο της ζωής μου να σε εξυπηρετώ”, αντέτεινε η φαρμακοποιός.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στη σελίδα του κάτω από το βίντεο.  “Μόλις μίλησα με την κοπέλα στο βίντεο. Είναι δύο μέρες ασταμάτητα στο φαρμακείο με εφημερία.ο συγκεκριμένος που λέει πως είναι μοντέλο ζήτησε το πιο φθηνό Ντεπόν με την μάσκα στο λαιμό του. Το μόνο που κατάφερε είναι να την κάνει να κλάψει..”, έγραψε μία γυναίκα.

Update: Μετά την έκταση που πήρε η ανάρτηση, ο Αθ. Ζερβουδάκης τη διέγραψε και ζήτησε συγγνώμη.

Σε καταγγελία ότι δεν ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού προχώρησε το OPEN.

*Το βίντεο είχε προλάβει να ανεβάσει νωρίτερα η σελίδα αντιπληροφόρησης Εσύ Που ήσουν;

Δημοσιογράφος του OPEN…

Δημοσιογράφος του OPEN… φέρεται αγενέστατα σε φαρμακοποιό. Ντροπή!

Gepostet von Εσύ που ήσουν; am Montag, 16. März 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια