Κάτι δεν πάει καθόλου καλά για την κυβέρνηση. Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του ’19 κι από την αρχή της πανδημίας η κυβέρνηση εμφανίζεται σε δημοσκόπηση όχι μόνο να υποχωρεί σε ποσοστά, αλλά την ίδια στιγμή, την πτώση αυτή να καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, μειώνοντας τη διαφορά κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει πλέον ποσοστό 35% έναντι 36% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας (που έγινε στις 26-28 Φεβρουαρίου). Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει δύο μονάδες και από το 22% βρίσκεται στο 24%.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΙΝΑΛΛ και το ΚΚΕ, υποχώρησαν κατά μισή μονάδα, Ελληνική Λύση και Μέρα 25 παρέμειναν σταθερά, ενώ αυξήθηκε κατά μία μονάδα το ποσοστό των αναποφάσιστων (από 9% σε 10%).

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια