Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει την ανάγκη για δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών στους μαθητές, το κόστος αγοράς των οποίων αναμένεται να αποτελέσει μία σημαντική επιβάρυνση για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, ο Δήμος Χαλανδρίου της βάζει τα γυαλιά και τη φέρνει προ των ευθυνών της.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος η οικονομική επιτροπή του δήμου αποφάσισε σήμερα με έκτακτη απόφασή της “τη διάθεση επαρκούς ποσότητας μασκών για το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών των δημόσιων σχολείων του δήμου μας.”

“Η απόφαση αυτή, σε συνέχεια της παράδοσης μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς κατά την περίοδο του Μαΐου,υπογραμμίζει την προτεραιότητα που έχει για όλους μας το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων”, σημειώνει ο Σ. Ρούσσος, διευκρινίζοντας στη συνέχεια οτι η ενέργεια αυτή “δεν υποκαθιστά την υποχρέωση της πολιτείας για επιπλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών,εξασφάλιση περισσότερων αιθουσών και μείωση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα, ωστόσο μαζί με τα επιπλέον μέτρα για την καθαριότητα,τις απολυμάνσεις κλπ μπορεί να συμβάλει στην προστασία των μαθητών χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών τους”.

Η ανάρτηση του δημάρχου

Με σημερινή έκτακτη απόφαση της οικονομικής επιτροπής αποφασίστηκε η προμήθεια επαρκούς ποσότητας μασκών για το σύνολο…

Gepostet von Σίμος Ρούσσος am Donnerstag, 20. August 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X