Περιφορά της εικόνας της Αγίας Βαρβάρας από δεκάδες πιστούς, χωρίς να τηρείται το παραμικρό μέτρο ασφαλείας, φυσικά ούτε η μάσκα, έλαβε χώρα την Κυριακή στη Νέα Αμισό της Δράμας.

Ειδικότερα, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αμισό Δράμας έγινε περιφορά της εικόνας της Αγίας Βαρβαρας με παριστάμενους περισσότερους από 50 πιστούς και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην τοπική διαδικτυακή ομάδα, ούτε ένας πιστός δεν φορά μάσκα και κανένα μέτρο ασφαλείας δεν τηρήθηκε.
Σύμφωνα με το parallaximag.gr, μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε πολλές από τις εικόνες έχουν ήδη κατέβει από την διαδικτυακή ομάδα που τις ανάρτησε. Σε επικοινωνία parallaximag.gr με το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας που καλύπτει τη Νέα Αμισό ο αρμόδιος αξιωματικός υπηρεσίας δήλωσε άγνοια για το τι συνέβη το πρωί στην περιοχή. Η Δράμα ήταν από τις πρώτες πόλεις σε αριθμό νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα αναφορικά με τον πληθυσμό της με έναν στους 4 κατοίκους θετικούς στον ιό το Νοέμβριο.

Πηγή: tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια