Το 1926, στην επαρχιακή πόλη Dungatar της Αυστραλίας, η μικρή Myrtle Dunnage μεγαλώνει με την ανύπαντρη μητέρα της, ως «μπάσταρδο». Μετά το μυστηριώδη θάνατο του συνομίληκού της Stewart Pettyman από τον οποίο υπέστη συνεχές bullying, η Myrtle κατηγορείται για φόνο και έτσι εγκαταλείπει τη χώρα και κυνηγάει το όνειρό της στην Ευρώπη ως σχεδιάστρια μόδας φτάνοντας μέχρι τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. 25 χρόνια αργότερα, καταξιωμένη πλέον η Myrtle (Kate Winslet) επιστρέφει στη γενέτειρά της με το χαϊδευτικό ‘Tilly’ και αντιμετωπίζει την αντιπάθεια των συντοπιτών της αλλά και έναν απρόσμενο έρωτα στο πρόσωπο του Teddy McSwiney (Liam Hemsworth).

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια