Τη Δευτέρα 4 Μαΐου, πρώτη μέρα μετά τη χαλάρωση των μέτρων, η διεύθυνση του altsantiri.gr τηλεφώνησε σε δύο εργαζόμενους για να τους ανακοινώσει την απόλυσή τους.

Τους έγινε γνωστό ότι θα δουλέψουν μέχρι το τέλος του μήνα. Στην επικοινωνία αυτή ειπώθηκε ακόμα από την εργοδοσία ότι αναμένεται να υπάρξουν δύο ακόμα απολύσεις, αναφέροντας μάλιστα ενδεικτικά ονόματα εργαζομένων. Οι δυο αυτές απολύσεις δεν έχουν προς το παρόν ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι, (αν και με τη λήξη της καραντίνας ζητήθηκε από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στο γραφείο, οι ίδιοι όμως εξέφρασαν ενστάσεις και έτσι δουλεύουν ακόμα από σπίτι), στο υποστελεχωμένο εδώ και καιρό altsantiri.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια