Δυστύχημα με ένα νεκρό και δυο τραυματίες συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο χώρο των εγκαταστάσεων της πρώην ΠΥΡΚΑΛ στην Ελευσίνα. Αν και προς το παρόν τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε είτε για διαρροή ρεύματος είτε για έκρηξη εκρηκτικών υλών που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος χώρος -μια ανάσα από εργατικές κατοικίες και λίγα μέτρα από το αθλητικό κέντρο της πόλης- με αποφάσεις της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει πωληθεί στα ΕΛΠΕ τα οποία σχεδιάζουν εκεί την επέκταση τους και παραμένει αφύλακτος με ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας, παρά την απαίτηση κατοίκων και φορέων της πόλης για τη μετατροπή του σε χώρου πρασίνου και άθλησης για το λαό της πόλης.

Πηγή: 902

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια