Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που τα χρησιμοποιούμε σε τόσο απλές και καθημερινές συνήθειες, τα οποία ποτέ δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με τόσο δημιουργικό τρόπο…

 

    EggCubism2 EggCubism3

Ο Enno de Kroon, ολλανδικής καταγωγής, επηρεασμένος από τον κυβισμό μετέτρεψε τις αυγοθήκες σε έργα τέχνης και κάπως έτσι δημιούργησε τη συλλογή «Eggcubism».

      EggCubism6

Ο ίδιος, ως ζωγράφος, θεωρεί τις αυγοθήκες τρισδιάστατα αντικείμενα που του προσφέρουν αξιόλογες δυνατότητες για δημιουργία εικόνας. Τα κύματα στις αυγοθήκες  περιορίζουν την αντίληψη του θεατή, αλλά ταυτόχρονα τον κάνουν να αναγνωρίζει τη θέση του απέναντι στην εικόνα. Απολαύστε τον!

 EggCubism4

EggCubism5

EggCubism7

EggCubism8

Μαρία Πακτίτη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X