Στα χαρτιά έμεινε η δέσμευση της κυβέρνησης για πύκνωση των δρομολογίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να στοιβάζονται εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι εικόνες από τον ΗΣΑΠ που δημοσιεύει το avgi.gr είναι αποκαλυπτικές της αδιαφορίας των αρμόδιων αρχών που εδώ και έξι μήνες δεν έχουν καταφέρει είτε με επιπλέον δρομολόγια είτε με επιπλέον προσωπικό να διασφαλίσουν την ασφαλή χρήση των μέσων για τους πολίτες.

Οι φωτογραφίες έρχονται από το δρομολόγιο Πειραιάς – Κηφισιά της γραμμής 1 του μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και τραβήχτηκαν σήμερα, Τετάρτη, στις 14.50.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική οι ειδικοί προειδοποιούν εδώ και μέρες ότι η κατάσταση με τη διασπορά του ιού είναι στα όριά της παρόλα αυτά η κυβέρνηση συνεχίζει την πάγια τακτική της να τα ρίχνει στην ατομική ευθύνη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια