Τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού φαίνεται ότι πήγαν… περίπατο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Οι παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο των social media, αποδεικνύουν ότι επικράτησε ένας μικρός… χαμός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας του νομού Ημαθίας, την ίδια ώρα που οι πολίτες τρομοκρατούνται για το γιορτινό τραπέζι με τα 9 άτομα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια