Περίπου 300 δελφίνια εμφανίστηκαν να αναπηδούν κινούμενα με μεγάλη ταχύτητα στα ανοικτά της ακτής κοντά στο Dana Point της Νότιας Καλιφόρνιας, εκπλήσσοντας τους παρατηρητές φαλαινών.

«Αυτού του είδους η συμπεριφορά των δελφινιών μπορεί να περιγραφεί ως συνεχόμενη αναπήδηση έξω από το νερό με μεγάλη ταχύτητα. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος ταξιδιού για τα δελφίνια, επειδή υπάρχει λιγότερη αντίσταση στον αέρα από ότι στο νερό», δήλωσε το Captain Dave’s Dana Point Dolphin & Whale Watching Safari σε μια δημοσίευση που συνοδεύει το βίντεο.

Σύμφωνα με την εταιρεία ναύλωσης σκαφών για την παρατήρηση δελφινιών και φαλαινών, υπάρχουν μεγαλύτεροι από τους συνηθισμένους αριθμούς μωρών δελφινιών αυτήν την περίοδο του έτους, με αποτέλεσμα θεαματικά συμβάντα όπως αυτό που καταγράφηκε στο βίντεο.

Το Dana Point αναφέρεται ως το μέρος με την υψηλότερη πυκνότητα δελφινιών σε όλον πλανήτη, με πληθυσμό 450.000 κοινών δελφινιών και τεράστια κοπάδια που αριθμούν έως και 10.000 μέλη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια