Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ethnos.gr η αστυνομία προχώρησε λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος διοδίων στις Αφίδνες και στα δύο ρεύματα. Έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδο Αθηνών – Λαμίας λόγω του χιονιά, καθώς η χιονόπτωση είναι συνεχής από το Μαρτίνο μέχρι και την Υλίκη.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter, επιβεβαιώνουν πως τα αυτοκίνητα είναι εγκλωβισμένα σε ουρές χιλιομέτρων.

Όπως μεταδίδει ακόμη το lamiareport.gr, που επικαλείται μαρτυρίες οδηγών, αυτή την ώρα υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, καθώς οι οδηγοί τους δεν είχαν τοποθετήσει νωρίτερα αλυσίδες. Οι οδηγοί προσπαθούν να τοποθετήσουν επί τόπου τις αλυσίδες, αρκετοί όμως δεν γνωρίζουν τη διαδικασία, με αποτέλεσμα η κατάσταση να δυσκολεύει περισσότερο. Η Τροχαία προχώρα κατά διαστήματα σε τεχνητές ανασχέσεις της Κυκλοφορίας για να διευκολύνει τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Νέας Οδού που καθαρίζουν το δρόμο ενώ δεν επιτρέπει στους οδηγούς να προχωρήσουν χωρίς αλυσίδες.

 

 

Συναγερμός για εγκλωβισμένο άτομο στα Σκούρτα Βοιωτίας

Συναγερμός έχει σημάνει την ίδια ώρα για τις δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και της Πολιτικής Προστασίας καθώς ενημερώθηκαν ότι ένα άτομο, 20 ετών περίπου, είναι εγκλωβισμένο σε περιοχή κοντά στα Σκούρτα της Βοιωτίας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς οχήματα της πυροσβεστικής κατευθύνονται στην περιοχή. Ενδεχομένως να χρειαστούν ερπυστριοφόρα μηχανήματα για να ανοίξουν διάβαση και να φτάσουν σε κοντινό σημείο.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια