Οι κάλπες έκλεισαν στις 7μ.μ. και τα tweets άρχισαν να πέφτουν βροχή. Εκτός από αυτούς που έδιναν χαρούμενα και ρεβανσιστικά “συμβουλές” για το ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να δεχτούμε το “πέος που ήρθε”, υπήρχαν κι αυτοί που επιστράτευσαν το χιούμορ και την κριτική προς την νέα κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς τα σχόλια δεξιών καλεσμένων σε πάνελ –λέγε με Κούγια.

Ακολουθεί μια επιλογή από όσα είδαν τα ματάκια μας:

 

*Το σκίτσο είναι του Τάσου Αναστασίου από το περιοδικό Marginalia, τεύχος 9.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια