Με ομόφωνη απόφασή της η γενική συνέλευση Ιατρών του Νοσοκομείου Νίκαιας ανακοίνωσε ότι με αυτές τις συνθήκες υποστελέχωσης και υποδομών αδυνατεί πλέον να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον νευροχειρουργό στο νοσοκομείο και γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών, Πάνο Παπανικολάου ήδη υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και η υπεύθυνη της πτέρυγας COVID.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη η ΟΕΝΓΕ καλεί σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο υγείας.

Τα κεντρικά αιτήματα των εργαζομένων είναι:

  • Επείγουσες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης
  • Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων
  • Ανάπτυξη και στελέχωση 3.500 κλινών ΜΕΘ και ΜΑΦ
  • Επίταξη των δομών υγείας του ιδιωτικού τομέα
  • Άμεση πληρωμή του συνόλου των εφημεριών

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια