Την ώρα που ενάμιση μήνα μετά ο καταδικασθέντας χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς παραμένει ελεύθερος, η αστυνομία επιδιδόμενη σ’ ένα δίχως προηγούμενο ρεσιτάλ αυταρχισμό κατά την επέτειο Γρηγορόπουλου, προσήγαγε πριν λίγο ακόμη και τον δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη, τον άνθρωπο που υπερασπίστηκε ενάντια στους ναζιστές τους χτυπημένους αιγύπτιους αλλιεργάτες. Η αστυνομία προχώρησε επίσης σε προσαγωγές κι άλλων μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως του Πέτρου Κωνσταντίνου, ενώ νωρίτερα προχώρησε σε προσαγωγές και μελών του ΚΚΕ-ΜΛ και του ΣΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Απείλησαν με προσαγωγή τον πρ. Γυμνασιάρχη και καθηγητή του Γρηγορόπουλου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια