Δεκτό έκανε το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του χρυσαυγίτη Νίκου Παπαβασιλείου το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, πριν ακόμη καθαρογραφεί η απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το οποίο του είχε επιβάλει κάθειρξη έξι ετών.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», τέσσερις μήνες μετά την καταδίκη του Ν. Παπαβασιλείου, αν και ο εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Αθανασίου πρότεινε να απορριφθεί το εν λόγω αίτημα, η έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών το αποδέχθηκε, επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους, εμφάνισης κάθε 1η και 15 του μήνα στο ΑΤ της περιοχής του, και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία ακόμη ψάχνει τον Χρ. Παππά, ο οποίος είναι φυγόδικος, ενώ Γιάννης Λαγός παραμένει εκτός φυλακής χάρη στην ευρωβουλευτική ασυλία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ν. Παπαβασιλείου ξεκίνησε τη δράση του στη Χρυσή Αυγή από την Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας. Στη συνέχεια δρούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια