Η συλλογική κουζίνα El Chef του Στεκιού Μεταναστών επιστρέφει από αυτό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 3μ.μ. με καλομαγειρεμένο φαγητό και όρεξη για έναν ακόμη αλληλέγγυο και νόστιμο χειμώνα. Σε αυτή όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν – ντόπιοι και μετανάστες- με τη συμβολή τους στο μαγείρεμα ή με την ελάχιστη ενίσχυση στον κουμπαρά μας, για να συνεχίσουμε όπως πάντα να μαγειρεύουμε συλλογικότητα και να σερβίρουμε αλληλεγγύη!

el-chef-2

El Chef: Μαγειρεύουμε συλλογικότητα, σερβίρουμε αλληλεγγύη

Δείτε το facebook event.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια