Οι ΕΛΕΚΡΗΤ Project, που ήδη έχουν προκαλέσει εντυπώσεις με τα δύο πρώτα τους video clips και τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, ετοιμάζουν το 3ο τους video clip. Το ιδιαίτερο αυτό σχήμα που μπλέκει την κρητική μουσική φόρμα με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες, εφέ και ηχογραφημένες μαρτυρίες, κυκλοφόρησε ένα teaser που όπως μας ενημερώνουν “αντιμετωπίζει ήδη την κατηγορία της διατάραξης κοινής αφασίας’’.

Δείτε το teaser εδώ:

Μάλιστα, απ’ ό,τι ανακοινώνουν από την ερμητική και μυστηριώδη περιγραφή, στη δημιουργία του έχει συμμετάσχει και ο πολύ σημαντικός ποιητής και μεταφραστής από την Ελλάδα, Γιώργος Μπλάνας.

Γιώργος Μπλάνας

Μαρίνα Κατσαρή

 

Δείτε τα προηγούμενα video clips των ΕΛΕΚΡΗΤ Project εδώ:

Κάνδανος: www.youtube.com/watch?v=G4SR3axs-e8&t=2s

Ψηλορείτης: www.youtube.com/watch?v=bR9jmql29b4&t=1s

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα ειδοποιηθούν για την κυκλοφορία του πολλά υποσχόμενου video clip, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι των ΕΛΕΚΡΗΤ Project, εδώ: www.youtube.com/channel/UCifYXrWcAqCDlbnlqu0C_LQ

H σελίδα των ΕΛΕΚΡΗΤ Project στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια