Με αφορμή την είδηση των τριών νέων απολύσεων στο Έθνος, η Έλενα Ακρίτα εξήρε την ποιότητα των δημοσιογράφων που έμειναν χωρίς δουλειά, και ακολούθως έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο για την ίδια τη δημοσιογραφία.

Η Ελ. Ακρίτα έγραψε τα ακόλουθα στο facebook:

Όταν απολύονται δημοσιογράφοι του ήθους και της ποιότητας της Ναταλί Χατζηαντωνίου, του Χρήστου Ξανθάκη και του Κωστα Αντωνάκου, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δημοσιογραφίας. Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλώς επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά.

Όταν απολύονται δημοσιογράφοι του ήθους και της ποιότητας της Ναταλί Χατζηαντωνίου, του Χρήστου Ξανθάκη και του Κωστα…

Gepostet von Elena Akrita am Samstag, 1. Februar 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια