Τον ρατσισμό και την ανθρωποφαγία που χαρακτήρισαν την υπόθεση του 11μηνου βρέφους στηλιτεύει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. “Σκέψου”, αναφέρει μεταξύ άλλων, “να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.”

Όσον αφορά την έκβαση των εξελίξεων, η οποία ανέτρεψε το αρχικό βιαστικό και ανεύθυνο συμπέρασμα ότι το παιδί πέθανε επειδή κακοποιήθηκε σεξουαλικά, σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Συγγνώμη που σας κόψαμε το λιντσάρισμα πάνω στο καλύτερο”.

Οι αναρτήσεις

Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 18. Februar 2020

 

«Τα κουκουλώσανε» λένε τώρα οι αμοιβάδες που ευδοκιμούν στα κόπρανα της κοινωνίας. Τα «κουκουλώσανε» με τον Σύριο πατέρα…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 18. Februar 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια