Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσίαση του Μεταξά και του Παπαδόπουλου μεταξύ άλλων στους αρχηγούς του ελληνικού κράτους από την ιστοσελίδα του “Ελλάδα 2021”, φαίνεται ότι ανάγκασε τους διαχειριστές της σελίδας να προσθέσουν διευκρινίσεις σχετικά με την ιδιότητά τους κάτω όμως μόνο από τα ονόματα των Παπαδόπουλου, Μαρκεζίνη και Ανδρουτσόπουλου, αφήνοντας ως έχει τον Μεταξά και άλλους.

Και για του λόγου το αληθές, το πριν:

Και το μετά:

Βέβαια οι αλλαγές έγιναν μόνο για τους συγκεκριμένους τρεις και τη δικτατορία του 1967 κι όχι στον πρώτο πρωθυπουργό της Χούντας Κωνσταντίνο Κόλλια, ενώ χωρίς διευκρινίσεις για τον ρόλο τους έχουν παραμένει ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, οι δωσίλογοι διορισμένοι επί Κατοχής Γεώργιος Τσολάκογλου και Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος, αλλά και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια