Μια 95χρονη Ελβετίδα που είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό SARS-COV-2 επέστρεψε στο σπίτι της, αφού ανάρρωσε έπειτα από μια εβδομάδα στην εντατική.

Μιλώντας στο Reuters, η Γκέρτρουντ Φάτον είπε ότι αρνήθηκε να την διασωληνώσουν οι γιατροί για να τη βοηθήσουν να αναπνεύσει, λέγοντας ότι η ίδια έχει ζήσει τη ζωή της στην ηλικία της και να την αφήσουν να φύγει ήσυχα.

Έπειτα από μια εβδομάδα θεραπείας με αντιβιοτικά και το φάρμακο για την ελονοσία, τη χλωροκίνη, η 95χρονη λέει πως χαίρεται που επέστρεψε στο σπίτι της, στο καντόνι Νεσατέλ, στη γάτα της και την οικογένειά της και μπορεί πια και συνομιλεί μέσω διαδικτύου με τα 10 εγγόνια και τα 11 δισέγγονά της.

Η Φάτον περιγράφει ότι ήταν άρρωστη, στο κρεβάτι, στο σπίτι της στην πόλη Λε Λοκλ, μία εβδομάδα προτού εκδηλώσει αναπνευστικά προβλήματα, ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Όπως εξήγησε στο Reuters, ήταν υγιής όλη της τη ζωή, αν και έπαιρνε φάρμακα για την πίεση και που και που σιρόπι για τον βήχα για τη βρογχίτιδά της.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια