Τα live που μας περιμένουν είναι πολλά και σε μία περίοδο που η εποχή το επιτάσσει, οι τέχνες γνωρίζουν την άνθηση.

Η μουσική φαίνεται πως αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή και καθημερινά συνειδητοποιούμε πως μία νέα μπάντα ξεπηδά, ένα νέο συγκρότημα βγαίνει προς την επιφάνεια και δείχνει πως μπορεί να χαρίσει το δικό στίγμα. Έχετε λοιπόν κατά νου και τους ELXIS…

Ένα πολυμελές συγκρότημα, το οποίο δουλεύει εντατικά τους τελευταίους μήνες και ξεκινά να δημιουργεί τα πρώτα δικά του κομμάτια, όπως ανέφερε τουλάχιστον ο Γιώργος (κιθαρίστας) στον 3-point. “Είμαστε μία μπάντα που παίζει λιγότερο από ένα χρόνο και πλέον έχουμε μπει σε μία διαδικασία αναζήτησης live. Είμαστε γενικά πολύ δεμένοι μεταξύ μας, δουλεύουμε ελληνικές και ξένες διασκευές από κομμάτια ροκ μουσικής και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και κάποιες δικές μας δουλειές”.

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε γεύση από τους ELXIS και τι μας ετοιμάζουν μπορείτε είτε να ακούσετε το παρακάτω βίντεο, είτε να πάτε μία βολτούλα προς την Καλλιθέα όπου θα έχετε την ευκαιρία να τους ακούσετε live στις 11 Νοεμβρίου στο Όνομα του Ρόδου. Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Τα μέλη των ELXIS: Γιάννης (μπάσο), Γιώργος (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος (ακουστική κιθάρα), Τόλης (τύμπανα), Έλμα (Πλήκτρα), Χριστιάννα και Άννα (φωνητικά)

K.Π.

(13/10/2011)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X