Δίνουν καθημερινή μάχη με την πανδημία ερχόμενοι κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο με τον φονικό κορονοϊό, αλλά πέρα από χειροκροτήματα, ουσία μηδέν από την κυβερνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς οι επικουρικοί υπάλληλοι του ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν ότι δεν θα πληρωθούν για δύο μήνες…

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης Μάκης Δεβελόγλου, οι επικουρικοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν πως δε θα πληρωθούν για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο. Μάλιστα, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ζητά άμεση παρέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα. Μπορεί να μοιάζει αυτονόητο αλλά δεν είναι.

«Απλήρωτοι! Αλλά είναι πληρώματα που δεν έχουν σταματήσει να μεταφέρουν ασθενείς εν μέσω πανδημίας» τονίζει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη προσθέτοντας ότι «αυτό είναι το “δώρο” της κυβέρνησης στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει:

«Έλαβα πριν από λίγο την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων EKAB Θεσσαλονίκης προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, με την οποία εκπέμπουν SOS για το γεγονός ότι οι Επικουρικοί του ΕΚΑΒ δεν πρόκειται να πληρωθούν για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο!!

Είναι απίστευτο! Ούτε τα αυτονόητα; Αυτό είναι το ευχαριστώ τους στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού; Είναι δυνατόν;»

*Από το documentonews.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια