Με μια ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η δημοσιογράφος Χρύσα Λύκου μεταφέρει την κραυγή μιας κοπέλας μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Χθες βράδυ, ένα κορίτσι κακοποιήθηκε βάναυσα στο τμήμα Εξαρχείων. Λέγεται Εύα Κ. είναι 20 χρονών, 1,52 ύψος και 48 κιλά. Επί ώρες ζητούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μιας και πονούσε φρικτά στο χειρουργημένο χέρι της. Όσα ούρλιαζε: «Έχω φρικάρει τη ζωή μου, φοβάμαι. Με κρατάνε χωρίς λόγο. Μου χτύπησαν το κεφάλι στον τοίχο και μου έσφιξαν τις χειροπέδες στο χειρουργημένο μου χέρι. Με έχουν χτυπήσει 4 αστυνομικοί, χωρίς λόγο. Μια ζωή τους αδύναμους χτυπάνε, φοβάμαι. Δεν έχω κανέναν. Μου χτυπάνε το σώμα και βιάζουν την ψυχή μου, έχω φρικάρει μαλάκες. Κανένας δεν νοιάζεται. Με λένε Εύα, είμαι 20 χρονών, μη κοιμάστε, φοβάμαι».

Χθες βράδυ, ένα κορίτσι κακοποιήθηκε βάναυσα στο τμήμα Εξαρχείων. Λέγεται Εύα Κ. είναι 20 χρονών, 1,52 ύψος και 48 κιλά….

Gepostet von Xrisa Lukou am Sonntag, 4. Oktober 2020

 

Την κοπέλα προσήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Εξαρχείων, όπως φαίνεται σε βίντεο του Μάριου Λώλου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια