Ο 25χρονος Άλι Μιλάνι από το Ιράν είναι υποψήφιος των αντιπολιτευόμενων Εργατικών στις βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία για την έδρα στην περιφέρεια Αξμπριτζ και Σάουθ Ράισλιπ (δυτικό Λονδίνο) την οποία κατέχει ο Μπόρις Τζόνσον από το 2015.

Ο Μιλάνι και οι εθελοντές του, έχουν διεξάγει μια ιδιαίτερη παραγωγική προεκλογική εκστρατεία και έχουν επισκεφτεί πόρτα-πόρτα πάνω από 3.000 σπίτια. Ο Βρετανοϊρανός υποψήφιος παλεύει να γίνει το πρώτο πρόσωπο στην ιστορία που θα εκθρονίσει έναν εν ενεργεία βρετανό πρωθυπουργό και να εισέλθει στη Βουλή των Κοινοτήτων.


Αν κερδίσει την έδρα, οι Συντηρητικοί θα αναγκαστούν να επιλέξουν έναν βουλευτή που η έδρα του δεν κινδυνεύει και να τον παραιτήσουν προσφέροντας του μια έδρα στη Βουλή των Λόρδων προκειμένου να γίνουν επαναληπτικές εκλογές σε περιφέρεια που θα βάλει υποψηφιότητα ο Μπόρις Τζόνσον!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X