Μετά τις αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού σε ειδικό σχολείο, ακολούθησε νέο περιστατικό “θερμής” υποδοχής κυβερνητικού στελέχους, αυτή τη φορά του Στέλιου Πέτσα από εμπόρους στην Πάτρα

Δέκτης εντονότατων αντιδράσεων από τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας, υπήρξε σήμερα κατά την πρωινή του επίσκεψή στην περιοχή ο Στέλιος Πέτσας. Μένοντας επί μήνες κλειστοί και χωρίς ουσιαστικά μέτρα στήριξης, η απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει τελικά το λιανεμπόριο σε μια σειρά από πόλεις που έχουν κριθεί “κόκκινες” λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, δυσαρέστησε ιδιαίτερα τους εμπόρους, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον υφυπουργό Εσωτερικών.

Στο αρνητικό κλίμα έχει συμβάλλει ιδιαίτερα η αλλοπρόσαλλη στάση της κυβέρνησης που αρχικά είχε λάβει απόφαση για συνολικό άνοιγμα του λιανεμπορίου, την οποία όμως λίγες ώρες μετά την πήρε πίσω.

Το βίντεο με το στιγμιότυπο από τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Σ. Πέτσα

 

Σα να μην έφτανε ωστόσο η ένταση που προκάλεσε κατά την παρουσία του εκεί, ο Σ. Πέτσας έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα ειρωνευόμενος το πλήθος κάνοντας το σήμα της νίκης ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια