Απ’ ό,τι φαίνεται την 1η Ιουνίου μαζί με τα θερινά να ανοίξει και το πρώτο Drive-In σινεμά μετά από χρόνια στην Αθήνα. Μια κάποια λύση θα λέγαμε προκειμένου να μπορούμε με ασφάλεια να παρακολουθούμε ταινίες στη μεγάλη οθόνη κατά την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε όλο τον κόσμο αναβιώνουν τα Drive-In σινεμά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που έχει φέρει. Ο κινηματογράφος στην ύπαιθρο μέσα από το αυτοκίνητο εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του ’50 και φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά.

Μια σελίδα για το Αθενς Ντράιβ-Ιν έκανε την εμφάνισή της online με ένα countdown που μετρά αντίστροφα 17 μέρες από σήμερα μέχρι δηλαδή την 1η Ιουνίου που ανοίγουν τα θερινά σινεμά και ρωτά αν «θέλετε να ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του Athens Drive In Cinema;». Πληροφορίες υπάρχουν και στη σελίδα στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X