Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον 11 προσαγωγές – «Να δείτε τι θα γίνει αύριο» έλεγε προκλητικά άνδρας των ΜΑΤ στους διαδηλωτές

Με άγρια καταστολή αντιμετώπισε η αστυνομία τους συγκεντρωμένους που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αφού πρώτα εμπόδισαν τον κόσμο να συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, στη συνέχεια επιχείρησαν να διαλύσουν την πορεία με κρότου λάμψης και με αύρες.

Μετά την επίθεση της αστυνομίας με δακρυγόνα ο κόσμος έχει σκορπιστεί στα γύρω στενά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει γίνει 11 προσαγωγές. Μάλιστα έχει υπάρξει και ένας τραυματίας διαδηλωτής.

Όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ Κώστας Παπαντωνίου, άνδρας των ΜΑΤ έλεγε προκλητικά στον κόσμο «να δείτε τι θα γίνει αύριο».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση μετά την άγρια καταστολή, κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Ομόνοια και φωνάζει συνθήματα όπου δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τις εισόδους στο Μετρό, ενώ άλλο μπλοκ κόσμου έχει φτάσει στην πλατεία Εξαρχείων.

Βίντεο: Κώστας Παπαντωνίου – Άντυ Κουκλάδα

*Πρώτη δημοσίευση στο avgi.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια