Σε όργιο αστυνομικής καταστολής έμελλε να καταλήξει η επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι. Αν και η συγκέντρωση είχε αρχικά οργανωθεί για το Νέο Ηράκλειο, λόγω της έντονης αστυνομικής παρουσίας έγινε συνέλευση σε στέκι του αναρχικού χώρου στο Γαλάτσι, από όπου και ακολούθησε αντιφασιστική πορεία, η οποία έγινε στόχος ακόμα μίας απρόκλητης επίθεσης των ΜΑΤ.

Από την επίθεση τέσσερις διαδηλωτές τραυματίστηκαν στο κεφάλι, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών και πραγματοποίησε 14 προσαγωγές, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, Μαρία Λούκα, οι 4 τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό όπου βρίσκονται και αστυνομικοί για να τους συλλάβουν μετά τη νοσηλεία τους.

Πηγή: ThePress Project

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια