Στην θεσμική ενίσχυση των κατασταλτικών μηχανισμών, με κίνδυνο να υπονομευθούν στοιχειώδη δικαιώματα, όπως αυτό της διαμαρτυρίας, προχωρά η κυβέρνηση, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη να προαναγγέλει νομοθετικό πλαίσιο για τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις.

«Θα δοθεί ένα τέλος στο να κλείνουν οι δρόμοι ασυλλόγιστα και απροειδοποίητα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης, μην αφήνοντας αμφιβολίες για τον προσανατολισμό του νομοθετήματος, αφού είναι σαφές πως θα κινείται στον περιορισμό των κινητοποιήσεων.

*Αλιευμένο από το tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X