Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας και προστέθηκε στη «λίστα» που διαρκώς μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Ο 51χρονος εργαζόμενος εκτελούσε εργασίες μεταφοράς ράβδων αλουμινίου και καταπλακώθηκε από αυτές. Συνελήφθη ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

Την Πέμπτη 51χρονος εργάτης από το Πακιστάν, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασίας στην επιχείρηση μετάλλου “ΑΛΠΑ” στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με το lamiareport, o εργάτης εκτελούσε εργασίες μεταφοράς ράβδων αλουμινίου και καταπλακώθηκε από αυτές λόγω λάθους χειρισμού γερανοφόρου.

Μεταφέρθηκε από τον 45χρονο εκπρόσωπο της εταιρίας στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας συνελήφθη, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα που ανέλαβε την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας, στην Ελλάδα καταγράφονται 40.000 εργατικά ατυχήματα κάθε χρόνο, με 120 εργαζόμενους να χάνουν τη ζωή τους. Το 50% των εργατικών ατυχημάτων που λαμβάνουν χώρα δεν δηλώνονται, με αποτέλεσμα να μην περιλαμβάνονται στα επίσημα στοιχεία.

Πηγή: ThePressProject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X