Μια σοβαρή και δυσάρεστη έκπληξη καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί που διαπίστωσαν ότι τους έστειλαν γρήγορα τεστ που γίνονται σε εργαστήρια και όχι οικιακά.

Ο φαρμακοποιός Γιάννης Δαγρές δήλωσε, ότι το πρόβλημα έχουν εντοπίσει και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του αφού δεν έφτασαν από το υπουργείο στα φαρμακεία self test αλλά rapid test. «Κανονικά θα πρέπει να επιστραφούν και να μας προμηθεύσουν με ατομικές συσκευασίες για να είναι ασφαλές», επισημαίνουν.

«Δεν ξέρω ποιος έκανε τον διαγωνισμό και έδωσε έγκριση. Μια χαρά προϊόν είναι αλλά για άλλη δουλειά, για να γίνεται σε μικροβιολογικά εργαστήρια» δήλωσε ο φαρμακοποιός Γιάννης Δαγρές τονίζοντας ότι «έχει γίνει γκέλα και μάλιστα γερή γκέλα». Σύμφωνα με τον ίδιο «κανονικά πρέπει να επιστραφούν και να προμηθεύσουν με αυτόνομες συσκευασίες του ενός self test».

Με απλά λόγια αντί να τους προμηθεύουν με σφραγισμένα σακουλάκια του ενός οικιακού τεστ, εκείνοι έλαβαν συσκευασίες των 25 rapid test. Συνεπώς θα πρέπει, να απομονώνουν ένα ένα τα τεστ για να τα δίνουν στους πολίτες  πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους αφού έτσι θα είναι εκτεθειμένα και αυτό δεν είναι ασφαλές.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια