Τα αυτοσχέδια πάρτι που γίνονται πλέον στις πλατείες των περισσότερων δήμων έχει αρχίσει να προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση με την Αριστοτελία Πελώνη να διευκρινίζει ότι το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί με παρεμβάσεις όπως έγινε στην πλατεία Βαρνάβα του Παγκρατίου.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή στην ΕΛΑΣ να σχεδιάσει την «επιχείρηση: κωδικός παγκάκι», πράγμα που σημαίνει ότι η αστυνομική ομάδα ΟΔΟΣ αναμένεται να κινητοποιηθεί προκειμένου κατά τις βραδινές ώρες να μην συνωστίζονται πολίτες σε αυτοσχέδια πάρτι.

Ενώ αρχικά η αστυνομία διέρρεε σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ πως στις πλατείες Βαρνάβα και Αγίου Γεωργίου συρρέουν αντιεξουσιαστές και γι’ αυτό δεν παρεμβαίνει, τα βίντεο που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από πολλές περιοχές της Αττικής όπως από Ψυρρή, Περιστέρι, Κουκάκι, Πετράλωνα, Γλυφάδα, έκανε τους αστυνομικούς να σταματήσουν τις διαρροές αυτού του τύπου αφού το αφήγημά τους δεν μπορούσε να σταθεί.

Έτσι τώρα η νέα εκδοχή μιλά για «μείγμα» συγκεντρωμένων και για προβληματισμό της αστυνομίας ως προς την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων πάρτι με στόχο να μην υπάρξουν επεισόδια και μεγαλύτερη διασπορά του κορωνοϊού.

 

Πηγή: Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια