Αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φαίνεται να κάνει κίνηση να τραβήξει το υπηρεσιακό του όπλο το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια την ώρα που οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε μαγαζιά της περιοχής και πραγματοποιούσαν αναίτιες συλλήψεις.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο @Perseus999 στο Facebook φαίνεται ο αστυνομικός να έχει το χέρι του πάνω στη θήκη του όπλου του έξω από μαγαζί στην περιοχή των Εξαρχείων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X