Παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να πει, ότι «κάθε μέρα που θα βγάζετε κατάστημα στην κάμερα της εκπομπής σας θα το κλείνω αμέσως».

Αφορμή στάθηκαν εικόνες που έδειξε η εκπομπή από καταστήματα στο Χαλάνδρι όπου πελάτες δοκιμάζουν ρούχα στο πεζοδρόμιο πριν τα αγοράσουν.

«Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα από ένα κατάστημα και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό και το πρόστιμο θα το χρεώνει ο καθένας στο Νίκο Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν βγάζω κάθε μέρα, επειδή βγάζουμε, προβλήματα στα σχολεία ή στα νοσοκομεία θα τα λύνετε κι αυτά αμέσως;» απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι «δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ούτε τα σχολεία ούτε τα νοσοκομεία».

Κλείνοντας μάλιστα κάλεσε για άλλη μία φορά τον δημοσιογράφο να φωνάξει στην εκπομπή το Σύνδεσμο των παραγωγών Ελλήνων Βιοτεχνών «για να μη βγάζετε μόνο τη μία πλευρά» και πρόσθεσε ότι του το λέει γιατί όταν είχαν ανοίξει τα 114 εποχιακά καταστήματα είχε τοποθετηθεί ο Ευαγγελάτος πολύ αρνητικά, ενώ, όπως έσπευσε να προσθέσει, «βλέπετε ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση στο επιδημιολογικό φορτίο για αυτό και εξακολουθούμε να έχουμε μείωση στα κρούσματα και τους θανάτους».

«Στη Δυτική Αττική και σε άλλα μέρη θα ακούσουμε τον κ. Κικίλια να πει άλλα πράγματα αλλά, κ. Γεωργιάδη σας βλέπω με μία διάθεση πολύ έντονου καρφώματος, το αποδέχομαι αλλά… χθες είχαμε 98 νεκρούς, δεν θέλω να τραβήξουμε την κουβέντα, 98 νεκρούς κ.Γεωργιάδη. Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε τα κανάλια, 98 νεκρούς, επειδή μου το λέτε συνέχεια, μαζέψτε τους 98 νεκρούς κ. Γεωργιάδη, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε, αλλά 98! 3.500 από την αρχή, ελάτε λοιπόν».

* Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια