Ο Γιάννης Λαγός, καταψήφισε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, το οποίο καταδίκαζε τις τουρκικές δραστηριότητες στα Βαρώσια και ζητούσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία, εν’ όψει και της συνόδου Κορυφής στις 11 Δεκέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λαγός, σε συνδυασμό με μόλις άλλους δύο ευρωβουλευτές, ψήφισαν κατά του συγκεκριμένου ψηφίσματος, το οποίο υποστήριζε πως οι ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και στα Βαρώσια, υπονομεύουν τις προοπτικές για μια συνολική επίλυση του Κυπριακού.

Αντίθετα, 631 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ και 59 απείχαν, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει αίτημα για άρση ασυλίας του Λαγού, εδώ και περίπου έναν μήνα, αναμένοντας την απόφαση της σχετικής επιτροπής.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια