Σας έχει κουράσει το στήσιμο στην τράπεζα για 60 ευρώ τη μέρα; Δε μπορείτε να περιμένετε την επόμενη εβδομάδα για να σηκώσετε μαζεμένα πιο πολλά μαζί; Υπάρχει λύση. Και τη βρήκε ο Έλληνας πιλότος, που πήρε το F16 του και πήγε στην Τουρκία να σηκώσει χρήματα. Απλά γιατί μπορούσε. Και φυσικά έγινε πρώτη είδηση στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά.

Τουλάχιστον, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η δημιουργικότητά μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Τα καλύτερα  tweets του #F16ATM, λοιπόν!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X