Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της επαρχίας Ανατολικής Μινταπόρ της Δυτικής Βεγγάλης όταν είδαν το κουφάρι μιας νεκρής φάλαινας μήκους 11 μέτρων.

Το τεράστιο θηλαστικό βρέθηκε στην ακτή μέσα σε μία λίμνη αίματος έχοντας σημάδια από πληγές στην ουρά και στο σώμα της.

Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί από την δασική υπηρεσία της ινδικής επαρχίας, οι οποίοι και εξετάζουν τη σορό προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φάλαινες αναγνωρίζονται ως είδος υπό διακινδύνευση στην Ινδία και προστατεύονται από το νόμο ήδη από το 1972. Πολύ συχνά συναντώνται να κολυμπούν στα ζεστά νερά του Κόλπου της Βεγγάλης.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια