Κεντρική Φωτογραφία: Δημήτρης Ραπίδης

Αφού «απολαύσαμε» λήψεις από διάφορες γωνίες από τις δύο μπουλντόζες που είχαν τις δαγκάνες τους υψωμένες σε θέση μάχης για να κατεδαφίσουν ένα από τα κτίρια του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος της Lamda Development πήραν θέση μπροστά τους για να μιλήσουν στις κάμερες, με τον τελευταίο να μιλά για «το πέρασμα από την ουτοπία στην πραγματικότητα».

Με τη σειρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με εμφανή την ικανοποίηση για την (καθυστερημένη) επαλήθευση του χρησμού Γεωργιάδη περί «μπουλντόζων στο Ελληνικό», μίλησε για μια «μια πολύ σημαντική ημέρα, μια συμβολική μέρα», καθώς σήμερα «γκρεμίζονται τα παλιά άχρηστα κτίρια του παλιού αεροδρομίου» και «ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο, θα δημιουργηθεί σε αυτόν τον -για 19 χρόνια εγκαταλελειμμένο- χώρο»

Το σόου συνεχίστηκε (φυσικά) με την κατεδάφιση να ξεκινά ενώ ο σκηνοθέτης μάς χάριζε …ειδυλλιακά πλάνα του πρωθυπουργού και του εκπροσώπου της Lamda ενώ στο βάθος οι μπουλντόζες κατέτρωγαν τα παλιά κτίρια.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X