Την προπαγάνδα του ΑΠΕ ζήλεψε ο Άδωνης Γεωργιάδης και είπε να παραπληροφορήσει και αυτός με τη σειρά του τον κόσμο που τον ακολουθεί στα social media, δημοσιεύοντας ως τωρινές τέσσερις παλαιότερες φωτογραφίες με σχολεία που έχουν υποστεί φθορές μετά από κατάληψη

Ο γαλάζιος υπουργός μάλιστα, δεν αρκέστηκε σε φωτογραφίες μίας χρονιάς, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί κάπως τουλάχιστον, ότι μπερδεύτηκε ας πούμε… Αλλά, επέλεξε τέσσερις φωτογραφίες, από το 2007, το 2017, το 2019 και το 2020 (Φεβρουάριο) προκειμένου να κάνει την προπαγάνδα του ενάντια στους μαθητές και τις καταλήψεις.

Ακόμα όμως και αν ισχυριστεί ότι ήθελε να δείξει τι συμβαίνει γενικά μετά από μία κατάληψη, θα είναι μια φτηνή δικαιολογία αφού έχει ξεκάθαρη πρόθεση να παραπληροφορήσει.

Το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη

Και οι φωτογραφίες κατά την πρώτη δημοσίευσή τους:

Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου 2007

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2019

Δημοσίευση 11 Φευβρουαρίου 2020

Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου

 

Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια