Το hashtag #free_elina_antoniou είναι πρώτο trend στο Twitter στη χώρα μας λόγω της αναστολής λειτουργίας του ομώνυμου προφίλ από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν χρήστες του Twitter, η Ελίνα Αντωνίου εντόπισε προφίλ το οποίο αναρτούσε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών ως προϊόν παιδικής πορνογραφίας, ενώ καλούσε τους άλλους χρήστες να κάνουν μαζικά report έτσι ώστε να διαγραφεί το επίμαχο προφίλ.

Πράγματι, μετά από μαζικά report το προφίλ που σχετιζόταν με παιδική πορνογραφία “έπεσε”, ωστόσο το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία και του λογαριασμού της Ελίνας Αντωνίου, κάτι που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις.

Υπό το hashtag free_elina_antoniou οι Έλληνες χρήστες ζητούν την επαναλειτουργία του account @elina_antoniou.

Πλήροφορίες news247

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια