Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

FULL MOON PARTY

Dj Angelo & Da Mike

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 FULL MOON PARTY στο Bolivar Beach Bar.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, καθώς η πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνος θα αιωρείται πάνω από τον ουρανό του Bolivar Beach Bar το τοπίο θα μετατρέπεται σε μαγικό. Η παραλία θα γεμίσει ηχοχρώματα ενώ οι μουσικές των Dj Angelo και Da Mike θα μας παρασύρουν σε εναλλακτικά μουσικά μονοπάτια. Την ώρα που ο ήλιος δύει το ολόγιομο φεγγάρι ανεβαίνει ψηλά για να φωτίσει τη θάλασσα και τη διάθεσή μας.

Το μεγαλύτερο full moon party έρχεται στο BOLIVAR!

full moon2

Dj Angelo
O Dj Angelo ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία μόλις 16 ετών μιξάροντας τα πρώτα του βινύλια, καθώς είχε ήδη καταλάβει ότι η House είναι η μουσική του. Η αγάπη του προς σ’ αυτή, τον καθιστά σήμερα σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στη σκηνή, στην Ελλάδα και όχι μόνο, με εμφανίσεις στα καλύτερα venues της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα.

Da Mike
O Da Mike θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους DJs της House μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Εντάχθηκε στην “Global Fantasy” το 2012 και έχει ήδη συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους House DJs και παραγωγούς στον κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά ως παραγωγός.

full moon poster

Bolivar Beach Bar
Ώρα
: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ με απλό ποτό ή μπύρα (cocktails και special drinks + 2€)
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια